Radno vrijeme:

Od 8 do 20h (pon – sub)

Kontakt:

+385 1 6601 888

Web stranica:

GAZ

Tvrtka G.A.Z. d.o.o. jedna je od vodećih kompanija koje se bave prodajom i distribucijom dodataka prehrani, suplemenata, proizvoda za prehranu sportaša i rekreativaca i sportske opreme.

Još od 1996. godine prisutni smo na tržištu Hrvatske te uspješno zastupamo i plasiramo na tržište svjetski poznate brandove Weider, Body Shaper, BiOTechUSA, Z Konzpet,Muscletech, Victory Endurance, PowerBar i Protein.Buzz. Također smo i zastupnici Yonexa, jednog od najvećih svjetskih proizvođača visoko kvalitetne opreme za tenis, badminton i golf.

Od osnutka kompanije naš cilj nije bio samo osigurati kvalitetne proizvode na tržištu, nego svim našim kupcima osigurati pravilno, zdravo i maksimalno učinkovito korištenje naših proizvoda. Naš stručni tim  pristupa individualno svakom klijentu uzimajući u obzir specifičnost potreba svakoga od nas kombinirajući ih sa širokom paletom proizvoda koje nudimo.

Da smo u tome uspjeli potvrđuje odlično poslovna suradnja sa mnogim hrvatskim olimpijcima, vodećim sportskim klubovima, savezima i reprezentacijama kao i sa sportašima iz gotovo svih sportova. Mi pratimo, volimo i uživamo u sportu i rekreaciji, pa tako kroz razna sponzorstva i donacije  potpomažemo mnoge klubove i sportaše bilo da se radi o renomiranim imenima, vrhunskim sportašima, reprezentativcima ili o, što nam je posebna misija, ulaganju u mlade nade športa.