Radno vrijeme:

Od 7 do 21h (pon – pet)
Od 8 do 21h (sub)

Kontakt:

+385 99 3614 593

Web stranica:

Zelena tržnica

Naša glavna djelatnost je prodaja voća, povrća i gotovih proizvoda (osnovnih prehrambenih proizvoda, mliječnih proizvoda, delikatesa, konzervi, začina, sezonskih proizvoda, sredstava za čišćenje i pospremanje, higijenskih potrepština itd.) Naša tvrtka nudi proizvode malih poduzeća i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, ali i vlastite proizvode: prerađeno voće i povrće proizvedeno na vlastitim farmama. Kao diskontna prodavaonica koncentriramo se na asortiman najosnovnijih proizvoda, a unutar toga na prehrambene proizvode.

U našem asortimanu možete naći i trgovinske marke najpoznatijih proizvođačkih tvrtki. Ukratko, naš moto je: najmanja cijena i najbolja kvaliteta! Ovim motom ostvarujemo misiju da uvijek možemo ponuditi kvalitetnu robu po konkurentnim cijenama.

Svjesni smo da je naša ponuda  gotovo nemoguća misija, ali ipak nudimo popust jer smo sigurni da će nam – zajedno s našim kupcima – uspjeti.

Naši proizvodi dostupni su putem naše prodavaonice u Osijeku (Trg Slobode 6, Super Osijek). Po potrebi dostavljamo naručenu robu.

Naša mreža na tržištu voća i povrća proteže se na nekoliko zemalja (Hrvatska, Slovenija, Mađarska, Srbija, Crna Gora, Austrija, Slovačka, Rumunjska, Bugarska i Grčka).